Sorbact® tar hånd om dyrets sår. Helt naturlig.

Sår hos dyr er ofte forårsaket av en traumatisk skade. Det kan være slagsmål mellom hunder, katter, trafikkulykker eller skader som oppstår på hester. Felles for alle er at det ofte skjer i skittent miljø. For at såret skal kunne leges på beste måte, er det viktig å holde den bakterielle veksten nede. Sorbact®-bandasje har en unik bakteriebindende overflate som gjennom en helt naturlig prosess binder bakterier og sopp uten at det blir frigjort noen kjemiske stoffer til såret.

Veterinærsortiment

Som veterinær har du tilgang til hele Sorbact®-sortimentet av profesjonelle bandasjer til blant annet hest, hund og katt.

Vis produkter

Apoteksortiment

For dyreeiere finnes det et utvalg av Sorbact®-sortimentet tilgjengelig på apotek. Det er også mulig å bestille produkter fra vårt veterinærsortiment online via utvalgte forhandlere.

Vis produkt

Se hvordan Sorbact® fungerer i praksis

Sorbact®-bandasjer egner seg for behandling av mange forskjellige typer sår hos blant annet hester, hunder og katter. Den unike bakteriebindende Sorbact®-overflaten gjør også at bandasjen egner seg ekstra bra ved bruk hos dyr som beveger seg i miljøer der smuss lett kommer inn i såret, og der hvor det finnes økt risiko for infeksjon. I våre kasusbeskrivelser kan du lære deg mer om hvordan Sorbact® kan brukes ved sårpleie av dyr og hvordan sårlegingen går til.

Vis kasusbeskrivelser
djurikoner